<h2>Μαζί δημιουργούμε το σπίτι των ονείρων σας!</h2><p>   </p> <h2>Μαζί δημιουργούμε το σπίτι των ονείρων σας!</h2><p>   </p> <h2>Μαζί δημιουργούμε το σπίτι των ονείρων σας!</h2><p>  </p> <h2>Μαζί δημιουργούμε το σπίτι των ονείρων σας!</h2><p>   </p> <h2>Μαζί δημιουργούμε το σπίτι των ονείρων σας!</h2><p>   </p>
Previous Next
Ντουλάπες
ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ
ΕΠΙΠΛΑ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ | Κουζίνες, Ντουλάπες, Πόρτες, Έπιπλα Μπάνιου | Άγιος Αθανάσιος, Θεσσαλονίκη
Οι ντουλάπες σε κάθε σπίτι είναι πολύ σημαντικό να είναι λειτουργικές και να προσφέρουν εργονομία. Μέσα τους πρέπει να χωράνε όλα τα ρούχα και πράγματα μας. Οργανώστε λοιπόν τα πράγματά σας ποιοτικά και οικονομικά με την εγγύηση της επιχείρησής μας. 
 
Με πείρα και γνώση, η επιχείρησή μας “ΕΠΙΠΛΑ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ” η οποία εδρεύει στον Αγ. Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, μπορεί να αναλάβει τον σχεδιασμό και την κατασκευή της ντουλάπας ή των ντουλαπών του χώρου σας, προσφέροντάς σας ένα αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας, λειτουργικότητας και αισθητικής, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 
Μέσα από μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, υλικών και διαστάσεων μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις σύμφωνες με τις ανάγκες και απαιτήσεις σας, καθώς και τις δυνατότητες του χώρου σας. 
 
Με μεράκι και φαντασία μπορούμε να κατασκευάσουμε ντουλάπες ανοιγμένες η συρόμενες, με εσωτερικά και εξωτερικά συρτάρια, κατάλληλα κατασκευασμένες για να είναι λειτουργικές και ευρύχωρες. 
 
 
Όλες οι ντουλάπες μας κατασκευάζονται στο εργαστήριο μας, στα μέτρα σας και η συναρμολόγηση και η εγκατάσταση γίνεται στον χώρο σας. Φροντίζουμε οι μηχανισμοί και η ξυλεία που θα χρησιμοποιήσουμε για την κατασκευή της ντουλάπας να είναι κορυφαίας ποιότητας, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε για το άψογο ποιοτικά αποτέλεσμα. 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ
Πριν από οποιοδήποτε άλλο βήμα, πραγματοποιούμε δωρεάν μελέτη στο χώρο σας και με την χρήση ηλεκτρονικού προγράμματος 3D σας παρουσιάζουμε την πρότασή μας για την κουζίνας σας, εξυπηρετώντας άμεσα όλη την Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές κατόπιν συνεννόησης.

Στόχος μας είναι όχι μόνο η άψογη αισθητική αλλά και η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και λειτουργικότητα σε οποιαδήποτε ξυλουργική κατασκευή αναλάβουμε.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, τυχόν απορίες
ή για να κλείσουμε κάποιο ραντεβού για εκτίμηση, μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας.